Politika Privatnosti

BUBAJA D.O.O. 

PRIVATNOST PODATAKA

U ime www.roizdrawoslatko.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni tebi.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


DOSTUPNOST TEBI SHOP PRIVATNOST PODATAKA

Dostupnost RO!Zdrawoslatko internet prodavnice BUBAJA D.O.O. nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici tebi.rs odgovarati Vašim potrebama. BUBAJA D.O.O. 

takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na meil komercijala@zdrawoslatko.rs  kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


POVEZANE INTERNET STRANICE

Web stranice www.roizdrawoslatko.com uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole BUBAJA D.O.O. 

korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga BUBAJA D.O.O. 

nije odgovorana za sadržaj na tim stranicama

Deo web stranica BUBAJA D.O.O. 

internet prodavnice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usaglašeni sa zakonskim normama i pravilima BUBAJA D.O.O. 

nije odgovorana za bilo kakve greške i nepravilnosti marketinških materijala.


VAŽENJE PRAVILA

BUBAJA D.O.O. zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama www.roizdrawoslatko.com. Ako web stranice www.roizdrawoslatko.com nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja www.roizdrawoslatko.com internet prodavnice. “

BUBAJA D.O.O. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja RO!Zdrawoslatko internet prodavnice, molimo Vas nemojte koristiti web stranice RO!Zdrawoslatko, a Vas molimo obratite se našem Kontakt centru ili putem meila: komercijala@zdrawoslatko.rs  a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika RO!Zdrawoslatko internet prodavnice.